Info

Om mig

Jag är en illustratör och grafisk formgivare, bosatt i Eskilstuna och studerande på heltid i Stockholm samtidigt som jag arbetar fritt med mitt konstnärskap. Jag gillar att jobba med berättande kommunikation, och mitt intresse för att utforska roliga färger, spännande visuella koncept, djur och natur återfinns ofta i mina motiv.

Uppdrag

Kontakta mig gärna för frilansuppdrag! Jag kan exempelvis skapa bokomslag/illustration till böcker, affischer, trycksaker, redaktionella illustrationer, informationsmaterial, concept-art, UI/spelgrafik, illustrationer för webb och till förpackningar mm.

Utbildning

Konstfack - Kandidatprogrammet Grafisk formgivning och illustration, 2019 - nuvarande
Beckmans designhögskola - Kvällsskolan Visuell Kommunikation, 2016 - 2017
Mälardalens högskola - Informationsdesign, 2014 - 2014
Konstskolan i Stockholm, Folkuniversitetet, 2013 - 2014
John Bauergymnasiet - IT-Media, 2010 - 2013

Program och verktyg

Jag brinner för att experimentera i mitt skapande, är bekväm med många olika tekniker och material och lär mig ständigt nya. Digitalt jobbar jag oftast i Adobe Creative suite. Photoshop, Illustrator och InDesign är favoriterna som används flitigast till illustration, animation med mera. På papper och canvas är det allt från akvarell, gouache, bläck, kol och blyerts som används, ofta i kombination med det digitala och grafiska. Fotograferar gör jag med min Nikon D7000.

Kontakt och sociala medier

För att kontakta mig om t.ex uppdrag, samarbeten eller frågor nås jag snabbast och enklast via formuläret under "Kontakt" i menyn. Några av de sociala medier där jag är mest aktiv och publicerar bilder finns listade i menyn.

Aside from Swedish I´m also fluent in English and you can contact me in either language.

Utställningar

"Tropiskt", Valla handelsträdgård 15 juni - 18 augusti 2019
"Naturligt", vid Valla handelsträdgård 9-30 september 2018
”Väsen”, Folkuniversitetet, 23-24 maj 2014
”De bistra djuren”, Studiefrämjandet i Eskilstuna, 3-10 maj 2013